Havermout met banaan

Een ontbijtje dat je energie geeft en ervoor zorgt dat je honger voorlopig eventjes gestild is? Havermout it is! De combinatie met banaan maakt het nog net even beter, want wie houdt er nou niet van banaan?! YUM! Krijg jij ook al zin in je ontbijt van morgen? Lees dan snel verder!Ingrediënten

 • 30 gram havermout
 • 200 ml halfvolle melk
 • 1 banaan
 • handje (gemengde) noten
 • kaneel naar wens

Benodigdheden

 • Pannetje
 • Mes
 • Lepel

Bereidingswijze

Doe de havermout samen met de melk in het pannetje en zet dit op het vuur. Snijd ondertussen de banaan in plakjes. Laat de havermout lekker pruttelen en roer regelmatig door totdat de pap de gewenste dikte heeft bereikt. Schep dan de havermout in een schaaltje en leg de schijfjes banaan er op. 

 

Ik voeg zelf altijd nog een handje noten toe en strooi wat kaneel over mijn havermoutje heen. De noten zorgen voor een extra crunch en de kaneel geeft het geheel net wat meer smaak. Dit kun je natuurlijk ook weglaten! 

 

Dit ontbijtje, met banaan, noten en kaneel, geeft je een goed gevulde maag met haar 440 calorieën, 14 gram eiwitten, 57 gram koolhydraten en 17 gram vetten. Simpel maar top! 

 

Laat je het me weten als je dit receptje gemaakt hebt? Plaats hier eventjes een reactie of tag me op social media, ik ben benieuwd!

 

Smakelijk!

 

Liefs, 

 

Charlotte


Reactie schrijven

Berichten: 6
 • #1

  Jada Alejo (donderdag, 02 februari 2017 00:19)


  Having read this I believed it was really informative. I appreciate you finding the time and effort to put this short article together. I once again find myself personally spending a lot of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worthwhile!

 • #2

  Timmy Ek (vrijdag, 03 februari 2017 00:37)


  Hey there! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when browsing from my iphone. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share. Many thanks!

 • #3

  Barabara Humiston (vrijdag, 03 februari 2017 11:59)


  There's definately a lot to find out about this topic. I love all of the points you have made.

 • #4

  Cheryl Hatchell (donderdag, 09 februari 2017 03:47)


  Your method of explaining the whole thing in this post is truly good, all be able to effortlessly understand it, Thanks a lot.

 • #5

  Marsha Maffei (donderdag, 09 februari 2017 09:45)


  My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he's tryiong none the less. I've been using WordPress on numerous websites for about a year and am concerned about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

 • #6

  Wanda Hartmann (vrijdag, 10 februari 2017 01:39)


  What a material of un-ambiguity and preserveness of valuable familiarity about unexpected feelings.