Jogha: Supernova Collection

Jogha heeft onlangs haar nieuwste collectie gelanceerd, de Supernova Collection, voor het voorjaar en de zomer van 2016. Zoals altijd ben ik weer compleet verliefd op de nieuwe printjes van mijn favo merk voor activewear. Ben jij benieuwd welke print ik al een plekje heb gegeven in mijn kast? Lees dan maar snel verder!Jogha

In 2014 is Jogha opgericht door Aranka van der Voorden, het geweldige brein achter dit merk. Ze was op zoek naar stijlvolle sportkleding maar tevergeefs. Na een lange zoektocht, besloot ze om de kleding zelf te gaan maken. Jogha is dus ontstaan vanuit passie en dat zie, voel en merk je! Met de collecties van Jogha gaan vrouwen all over the world zien hoe sterk en uniek ze zijn. Jogha geeft hen de power om de meest fitte versie van zichzelf te worden! 

 

 

 

“We make fashionable printed sport clothing that

helps you discover the badass within."

 

 

Verschillende collecties

Een gedeelte van mijn Jogha-collectie die ik bij elkaar gesprokkeld heb door de jaartjes heen :)
Een gedeelte van mijn Jogha-collectie die ik bij elkaar gesprokkeld heb door de jaartjes heen :)

De Supernova Collection is alweer de vijfde collectie van Jogha. In 2014 begon het allemaal met de Badass Collection. Vervolgens werden er in 2015 verschillende collecties gelanceerd, de prachtige Sweat Collection in het voorjaar, Fearless Collection in de zomer en Limitless Collection in het najaar. Nu, in 2016, is de nieuwste collectie gelanceerd, de Supernova Collection. Weer een prachtige collectie die ik het liefste in zijn geheel zou toevoegen aan mijn huidige jogha-verzameling.. story of my life

 

You are the Supernova

Ook de nieuwe Supernova Collection bevat weer super toffe nieuwe kleurtjes en nieuwe prints, YES! Als je mij al langer volgt op Instagram dan weet je wel dat ik enorm fan ben van Jogha en dus ook weer van de Supernova Collection! Deze collectie is weer prachtig en heeft hippe prints en kleurtjes. Begint het bij jou ook al spontaan te kriebelen om weer te gaan sporten? Believe me, nieuwe sportkleding motiveert je om je doelen te bereiken. Good excuse, right?! 

 

De Supernova Collection staat weer voor kwaliteit en stijl in sportoutfits. Vrouwen willen er goed uitzien en willen het maximale uit zichzelf halen, zowel tijdens als na hun workout. Being fearless, as they call it. 

 

 

“Explosive, eye catching, and never compromising.

You are the Supernova.”

 

 

 

All pictures by Jogha

Mijn favoriet

Ben je benieuwd wat mijn favoriete print is? Oooh, wat was dat een moeilijke keuze haha! Een tijdje geleden mocht ik al een pakketje ontvangen met daarin mijn eerste setje van de Supernova Collection. Ik heb gekozen voor de Reckless print in combinatie met een roze bh. As black is my happy colour, kon mijn sportgarderobe wel weer eens een kleurtje gebruiken en koos ik voor deze mega toffe combi. Wil jij deze items ook graag een plekje geven in je kast? Hier vind je de Reckless Active Leggings en hier vind je de Pink Racerback Bra! 

 

Gelukkig voor mij (en voor Jogha..) heb ik nog vééél meer favorieten en zullen er dan ook nog heel wat pakketjes aan mij geadresseerd worden hihi! 

Fierce print Jogha Supernova Collection 2016
Fierce
Radiant print Jogha Supernova Collection 2016
Radiant
Impulsive print Jogha Supernova Collection 2016
Impulsive
Reckless print Jogha Supernova Collection 2016
Reckless

What about you?

Heb jij al iets leuks gespot in de webshop van Jogha? Ik ben enorm benieuwd wat jullie favoriete prints en items zijn en of jullie al iets besteld hebben! Laat het me weten in een reactie of via social media! 

 

Oja, vergeet jouw foto's met je outfit niet te taggen met #joghagirl, #jogha en #joghacom want dan zie je jouw prettiness hier op de website van Jogha verschijnen!

 

Liefs,

 

CharlotteReactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Juliët (woensdag, 15 juni 2016 10:36)

    Wat schrijf jij ontzettend mooi! Dat maakt het leuk om een blog te lezen! En natuurlijk het onderwerp haha, want ook ik ben ook fan van Jogha: iedere collectie is weer prachtig!