Food Truck Festival TREK

Eten, drinken, muziek en gezellige mensen. Wat wil je nog meer? Ik heb een bezoekje gebracht aan Food Truck Festival TREK in Utrecht op 15 mei en het was super leuk, uhhh lekker! Ben jij benieuwd wat TREK is en waar jij een bezoekje kunt brengen aan dit toffe concept? I'll tell you all about it!Festival TREK Utrecht

Festival TREK had haar eerste editie in 2014. Inmiddels wordt het Food Truck Festial steeds populairder en is het festival dit jaar in 9 Nederlandse steden te vinden. Maar wat houdt het dan precies in? TREK bestaat uit tientallen food trucks die samen met muziek en de bezoekers een gezellig openluchtrestaurant vormen. Naast veel heerlijk eten en drinken is er ook muziek, zang en theater op Festival TREK te vinden. 

 

Van donderdag 12 tot en met maandag 16 mei was Food Truck Festival TREK te vinden in het Griftpark te Utrecht. Na een gezellige brunch bij de Yoghurt Barn in Utrecht met de crew van Fitness Meiden hadden we nog wel een plekje over in onze buikjes en besloten we nog eventjes snel een bezoekje te brengen aan TREK. Goede keuze, I can say! 

 

Na een rondje over het terrein, wat leuke foto's en af en toe wat regendruppeltjes, besloten we waar we gingen eten. Dionne nam een heerlijke crêpe met kaneel en appel. Zanna, Tessa, Ginger en ik waren wel in for some Thai food. Op het terrein vonden we de truck: Indy Truck en ja hoor, hier hadden ze wel wat voor ons. Zanna en ik namen beide een combi van 2 gerechten op 1 bord, want we konden niet kiezen, oepsie. We namen een Beef Salad met malse diamanthaas en een Yellow Curry met kip en rijst. Ginger nam ook de Beef Salad en Tessa nam een Black Tiger Shrimp Salad, met gamba's dus. We hebben allemaal heerlijk gegeten, yum!

Ik wil oooook!

Hihi, dat snap ik! Heb jij eventjes geluk dat Festival TREK nog veel meer steden gaat bezoeken dit jaar. Wil je weten wanneer? Check it out!

 

 

19 tot en met 22 mei

3 tot en met 5 juni

10 tot en met 12 juni 

17 tot en met 19 juni 

7 tot en met 10 juli 

14 tot en met 17 juli

8 tot en met 11 september

Maastricht, Stadspark

Enschede, Volkspark

Nijmegen, Hunnerpark

Eindhoven, Kaperendonkse Plas

's-Hertogenbosch, Paleiskwartier

Amsterdam, Amstelpark

Den Haag, Westbroekpark


Ik ga zeker eventjes een kijkje nemen in Eindhoven en 's-Hertogenbosch. Wil jij ook een leuk, gezellig en vooral lekker middagje of avondje uit? Trommel je leukste vrienden op (met de grootste magen) en ga naar TREK voor heerlijk eten en lekkere drankjes! Wie weet tot in Eindhoven of 's-Hertogenbosch!

 

Liefs,

 

Charlotte


Reactie schrijven

Berichten: 0