Breakout Run 2016

Op zaterdag 4 juni nam ik deel aan mijn aller aller eerste obstacle run, de Breakout Run in Schaijk. Ik zag er enorm tegenop, hardlopen is nou niet bepaald mijn ding. Gelukkig veranderde dit al snel toen we in 'onze cellen' stonden en kwam de gezonde spanning opdagen. Met een toffe groep mensen hebben we het enorm leuk gehad en ik heb ik ook maar meteen besloten dat ik er volgend jaar weer bij ben! Benieuwd naar een kleine sfeerimpressie mét aftermovie? Hier komt 'ie!De start

We waren al op tijd op weg dus hadden nog de tijd om eventjes over het terrein van de Breakout Run te lopen voordat we naar het startvak moesten. Het was toen toch eindelijk tijd en na een goede warming-up werden alle autodieven, want ja dat waren we, in hun cel gestopt om zich voor te bereiden op hun ontsnapping. Toen de hekken open gingen, stond de eerste hindernis meteen op ons te wachten, een houten muur van zo'n 2 meter waar we overheen moesten klimmen. Yay! 

De obstakels

De obstakels, dat was waar het allemaal om ging. Van hoog boven de grond tot door een ondergrondse tunnel, zwemmen door het water maar ook door de modder, bij de Breakout Run kan het allemaal. Gelukkig was het heerlijk warm en konden we dat koude water best wel goed gebruiken!

 

Sommige dingen vond ik stiekem best wel eng, zo stoer ben ik namelijk ook weer niet en een beetje hoogtevrees zit er ook wel in, oeps.. Maar het leukste van alles is toch wel het overwinnen van die angsten, naja angsten, gezonde kriebels! Vooral de metershoge glijbaan was nogal een overwinning voor mij, met alle gevolgen van dien. Super leuk die GoPro op je borst om alles vast te leggen, maar niet als je in het water landt en de GoPro tegen je oogkas aankrijgt.. Resultaat: 2 weken een blauw oog, joehoe! Ach, een mooie battle wound wil iedereen wel hebben, toch!? 

 

Wil je (bijna) alle obstakels zien? Heb jij even geluk! Mijn aftermovie is ein-de-lijk af, neem even een kijkje. Als ik de video kijk, krijg ik meteen weer kriebels. Doe jij volgend jaar ook mee? Wie weet zie ik je daar! 

Al met al..

Al met al was het echt een super super super toffe ervaring, ik weet 100% zeker dat ik volgend jaar weer mee ga doen. Die obstacle runs die gaan we vaker in de agenda plaatsen!

 

Ken jij nog een run die ik absoluut niet mag missen? Let me know!!

 

Liefs,

 

Charlotte

Reactie schrijven

Berichten: 0