¡Bienvenidos a Barcelona!

Daar stond ik dan, 18 augustus 2016, op het vliegveld van Barcelona, vergezeld door al mijn koffers vol kleren en schoenen en het beste van alles, le boyfriend. Na een pittig afscheid van het thuisfront begon mijn avontuur dan toch écht, 5 maanden stage lopen in mijn lievelingsstad, Barcelona. Wil je weten hoe mijn eerste paar weekjes hier zijn verlopen? Ik ga het je allemaal vertellen in deze nieuwe blog!Donderdag 18 augustus

De dag waar ik enorm lang tegenop heb gekeken, sinds het moment dat ik mijn ticket had geboekt. De vrijdag voor ik vertrok, 12 augustus, had ik een afscheidsfeestje met familie en vrienden. De volgende dagen waren vooral inpakken, laatste spulletjes kopen en leuke dingen doen met alle mensen die ik lange tijd niet meer zal zien want donderdag 18 augustus was de dag waarop ik met 50 kg aan bagage vertrok naar het prachtige Barcelona. Why? Voor mijn opleiding International Business and Languages ben ik verplicht twee keer naar het buitenland te gaan om te stage te lopen en een minor te volgen. So here I am, in Barcelona!

Peli Products, S.L.U.

Ik loop stage bij Peli Products, S.L.U., onderdeel van Pelican Products Inc. Peli Products is wereldleider in het bieden van high-performance beschermingsproducten en geavanceerde verlichtingsoplossingen. Wat je je daar bij voor moet stellen? 


Dit dus! De koffers worden gebruikt om bijvoorbeeld geweren te beschermen, daar kun je Peli ook van kennen want in verschillende films worden de producten van Peli gebruikt. Ook gebruiken veel fotografen de koffers van Peli, want de koffers zijn waterdicht en beschermen tegen vallen en stoten. De lighting solutions zijn voor verschillende markten, van rescue teams tot avonturiers. Naast deze productlijnen voor professionals biedt Peli ook nog producten voor consumer. Deze productlijn omvat cases voor bescherming van jouw telefoon of tablet. 

 

Ik loop stage op de afdeling marketing bij Peli, op het hoofdkantoor van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Met enorm veel uiteenlopende taken is het echt een super toffe stage en heb ik het tot nu toe héél goed naar mijn zin! 

Ons huisje

Samen met twee Nederlandse meiden, woon ik in een super leuk appartementje. Een van mijn volgers, Zoë, reageerde op een foto dat ze in dezelfde periode als ik in Barcelona zou zijn, vanaf dat moment zijn we samen gaan zoeken naar een appartementje. Toen we eenmaal iets gevonden hadden, moesten we nog op zoek naar een derde huisgenootje. Ook dat lukte vrij snel, Daphne werd onze derde huisgenoot. 

 

We hebben een super leuk appartementje met ieder een eigen slaapkamer. We wonen in de wijk Sants, vlakbij het voetbalstadion van FC Barcelona, Camp Nou. Heel dicht bij de metro, supermarkt en het beste van alles, een crossbox! Ik moest en zou hier ook weer gaan CrossFitten, 4 keer per week. Ik train bij CrossFit LCS, een Reebok-box. De CrossFit-verslaving goes on..

Unas fotografías

Inmiddels zit mijn vierde week in deze geweldige stad er alweer bijna op. Om jullie even een indruk te geven van wat ik hier allemaal uitspook, vind je hieronder wat foto's met uitleg! :)

Hotspots

Nu denk je vast, allemaal leuk en aardig die dingen die je doet maar heel je Instagram staat vol met eten, WAAR DAN?! Ook dat ga ik je laten zien, mijn favo plekjes tot nu toe..

Mijn eerste 4 weekjes in Barcelona, ge-wel-dig. De stad, de mensen, mijn collega's, het eten, het strand, het uitgaansleven, wauw. Gelukkig mag ik hier nog 4 maandjes blijven en komen er de komende tijd heel veel lieve mensen op bezoek. Ik houd jullie op de hoogte via Instagram, Facebook, Snapchat (lotte2912) en natuurlijk mijn blog. 

 

Heel veel liefs,

 

Charlotte

 

P.S. Ben jij al eens in Barcelona geweest, heb je nog tips? Of wil je zelf juist tips? Let me know!


Reactie schrijven

Berichten: 0