Review: Örtte Face and Body Scrub

Na een lange dag werken op stage, gevolgd door een pittige CrossFit-workout, kan ik intens genieten van een heerlijk spa-momentje voor mezelf. Örtte Scandinavian stuurde mij twee van hun scrubs op om te proberen én daar was ik heel blij mee! Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!


Örtte Scandinavian stuurde mij twee van hun scrubs, de Örtte Teatox Body Scrub, New Start, New you, en de Teatox Face ScrubRosé Cheeks. Beide scrubs zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten om zo te zorgen voor het creëren en behouden van een zachte, mooie en egale huid, zónder chemicaliën.

 

Örtte Teatox Body Scrub

Wanneer ik de verpakking open, tref ik een compleet andere scrub aan dan ik gewend ben te gebruiken. In welk opzicht? Nou, eigenlijk lijkt het wel een zakje gevuld met de inhoud van een gebruikt theezakje, mét een heerlijke geur! Deze bodyscrub is gemaakt van groene thee, jojoba, honing, zeezout, vitamine E, avocado, vijgen, olijfolie en castor olie. 

 

Örtte Teatox Face Scrub

De geur van rozen komt je tegemoet wanneer je dit zakje opent, yum! Deze heerlijke gezichtsscrub is gemaakt van rozenbottel olie, jojoba olie, rozenolie, patchouli olie, ylang/ylang en theekorrels. 

 

Gebruik

Voor het aanbrengen van de scrubs maak ik mijn huid vochtig. De structuur van de scrubs voelt heerlijk op de huid en de geuren maken het moment nog net even iets meer spa-ish. Na het afspoelen voelt mijn huid zacht en heerlijk schoon. De scrubs beloven onder andere onzuiverheden en dode huid weg te halen, rimpels en roodheden te verminderen en je huid te hydrateren en onderhouden. Ik ben fan! 

 

Ben je ook benieuwd naar de producten van Örtte? Neem even een kijkje op de Örtte website, waar je onder andere de Teatox Face Scrub en de Teatox Body Scrub kunt vinden. 

 

Liefs, 

 

Charlotte


Reactie schrijven

Berichten: 0