5 dingen die je opvallen als je (tijdelijk) in het buitenland woont

Een tijdje naar het buitenland gaan voor je opleiding of werk is natuurlijk een geweldige ervaring. Je leert er enorm veel van, het staat goed op je cv en het is sowieso goed voor je eigen ontwikkeling. Maar wat zijn nou eigenlijk andere dingetjes waar je niet zo bij stil staat als je (tijdelijk) in het buitenland woont, ver weg van je familie en vrienden? Ik ga het je vertellen..


meer lezen 1 Berichten

¡Bienvenidos a Barcelona!

Daar stond ik dan, 18 augustus 2016, op het vliegveld van Barcelona, vergezeld door al mijn koffers vol kleren en schoenen en het beste van alles, le boyfriend. Na een pittig afscheid van het thuisfront begon mijn avontuur dan toch écht, 5 maanden stage lopen in mijn lievelingsstad, Barcelona. Wil je weten hoe mijn eerste paar weekjes hier zijn verlopen? Ik ga het je allemaal vertellen in deze nieuwe blog!


meer lezen 0 Berichten

Healthbox: In Love With Health

Vorige maand ontving ik van Healthbox hun vorige editie, deze maand stond de bezorger weer met een nieuwe box voor de deur, yay! Deze maand is het een box gevuld door Healthbox in samenwerking met Lisa van In Love With Health. Ben jij benieuwd naar de inhoud? Check dan snel deze review! 


meer lezen 0 Berichten

Review + win: Ruggengraat (gesloten)

Als je mij volgt via Instagram, weet je waarschijnlijk dat ik al een tijdje bezig ben met een coachingsprogramma van Ruggengraat. Ik ben gestart op 4 april en ben nu dus alweer bezig met week 8! Wil je weten hoe het mij bevalt en wat mijn mening is over Ruggengraat? I will tell you all about it! Oja, in deze blog vind je ook nog een leuke winactie… Snel lezen dus!


meer lezen 0 Berichten

Healtbox: Go with the flow

En toen stond de pakketdienst ineens voor de deur met een heel leuk pakketje. Healthbox stuurde mij de box van deze maand, vol leuke en lekkere spulletjes. Ben jij nog niet bekend met dit concept, wil je meer weten over Healthbox of de inhoud van de box die ik ontving? Lees maar snel verder!


meer lezen 0 Berichten