Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog en dat je meer wilt weten over mij, mijn verhaal en mijn blog! 

 

Ik ben Charlotte, 20 jaar oud en studeer International Business and Languages. Op dit moment woon ik in Barcelona voor 6 maanden, om daar stage te lopen voor mijn opleiding. De afgelopen jaren is mijn lifestyle nogal veranderd en daarmee ikzelf natuurlijk ook. Door de juiste voeding, genoeg beweging en vooral plezier, heb ik het roer compleet om weten te gooien en zit ik nu lekker in mijn vel en voel ik me enorm gelukkig!

 

Why? 

Na een geweldige vakantie in Thailand keek ik de foto's terug en toen dacht ik: "Oh my god.." Het was toen echt helemaal genoeg geweest. Ik zat niet lekker in mijn vel, voelde me niet mooi en was alles behalve fit. Klaar, genoeg! Ik heb me ingeschreven bij een sportschool en had het idee om hier zo'n 2 keer per week een uurtje door te gaan brengen. Nou, daar bleef het niet lang bij, I was hooked! 

 

Hoe dan?

Ik speelde al een aantal jaar hockey maar dit bracht voor mij, in combinatie met alles wat ik at, niet wat ik wilde. Het ging niet om slechte voeding, natuurlijk at ik vaak chips of andere ongezonde dingen, maar het ging vooral om de hoeveelheid. Ik kan gewoon veel eten en er vooral heel veel van genieten haha.. Maar door het plezier dat ik beleefde aan fitness, vooral krachttraining, begon ik steeds meer gemotiveerd te raken en ging ik me er steeds meer in verdiepen. Hierdoor kwam ik uit bij allerlei fitte heren en dames die mij inspireerden om door te zetten. Ook gezonde voeding begon daarbij een steeds grotere rol te spelen waardoor ik het voor elkaar kreeg om af te vallen. YES! Inmiddels ben ik meer dan 20 kg kwijt en voel ik me beter dan ooit te voren! 

 

Ik ben steeds meer in gaan zien dat deze manier van leven mij enorm goed bevalt. Nu ik bijna dagelijks sport en goed op mijn voeding let, gaat het super goed en voel ik me top. Inmiddels ben ik gestopt met hockey en doe focus ik me vooral op CrossFit. Wat ik ga doen als ik terug kom in Nederland? Dat weet ik nog niet precies, maar CrossFit blijft er zeker onderdeel van!

 

Waarom deze blog?

Nu ik op mijn voeding probeer te letten, is het soms best lastig om wat lekkers te laten staan. Gelukkig zijn er enorm veel lekkere gezonde recepten en toffe hotspots met healthy food. Ik neem jullie mee in mijn leventje en laat jullie zien dat gezond ook leuk en lekker kan zijn. 

 

Daarnaast wil ik laten zien dat je met wilskracht en doorzettingsvermogen enorm ver kunt komen. Ik hoop jullie te kunnen inspireren met deze blog, om zelf net ook dat ene stapje verder te gaan en te knallen. Als ik het kan, kunnen jullie het ook!

 

Al langere tijd blog ik voor de super toffe site Fitness Meiden en ik heb hier enorm veel plezier in. Ik wilde nu graag, naast het bloggen voor Fitness Meiden, ook iets voor mezelf gaan doen, waar ik ook andere dingen kon delen, dus vandaar! 

 

Oké! En daarnaast?

Naast dit alles studeer ik International Business and Languages in 's-Hertogenbosch. Deze opleiding focust zich vooral op business vakken als marketing, recht en financiën en daarnaast de talen Spaans, Engels en Duits. Zoals de naam al zegt, is de opleiding internationaal gericht en zijn twee semesters in het buitenland daar een onderdeel van. Dit eerste semester is dus nú, vandaar dat ik op dit moment ook in Barcelona woon om daar stage te lopen. Volgend jaar na de zomer vertrek ik dus een half jaar naar het buitenland voor mijn minor, waarheen? Geen idee, we gaan het zien!

 

Ik vind het enorm leuk om dingetjes te doen, te reizen, lekker te eten of gewoon samen te zijn met mijn vriendinnen, vriend en familie. Ik vind dat deze dingen, ondanks het hanteren van een gezonde levensstijl, moeten blijven kunnen en ik geniet hier dan ook optimaal van. Geluk is het belangrijkste van alles! 

 

Ik hoop je wat meer over mijzelf en mijn blog te hebben kunnen vertellen. Ik wens je vooral heel veel plezier op mijn blog en hoop je hier snel weer terug te zien!

 

Liefs,

 

Charlotte