Banaanpannenkoekjes

Snel, simpel en gezond, banaanpannenkoekjes. Heerlijk voor op de zondagochtend of als lunch. Deze pannenkoekjes van banaan en ei kunnen belegd worden met alles wat jij lekker vindt! Oja, wat ook nog handig is, deze pannenkoekjes zijn super makkelijk mee te nemen als heerlijke, gezonde snack! Krijg jij al honger? Lees snel verder!


meer lezen 1 berichten

Cacao & Coco bliss balls

Chocolade, who doesn't love it? Deze heerlijke snack-balletjes van dadel, havermout, kokos en cacao zijn top als verantwoord tussendoortje of zelfs voor op een feestje. Ben jij benieuwd hoe je deze pareltjes zelf kunt maken? Het is echt easy, geloof me! Check it out!


meer lezen 0 berichten

Mijn favoriete recept voor courgettesoep

Courgettesoep, heerlijk voor de zomer maar ook voor nu het wat minder warm is. Een snel, makkelijk maar top receptje voor iets wat je aan iedereen kunt voorschotelen. Voor zowel lunch, diner of als lekkere snack. Ben je benieuwd hoe ik altijd courgettesoep maak? Lees snel verder!


meer lezen 1 berichten

Food Truck Festival TREK

Eten, drinken, muziek en gezellige mensen. Wat wil je nog meer? Ik heb een bezoekje gebracht aan Food Truck Festival TREK in Utrecht op 15 mei en het was super leuk, uhhh lekker! Ben jij benieuwd wat TREK is en waar jij een bezoekje kunt brengen aan dit toffe concept? I'll tell you all about it!


meer lezen 0 berichten

Healtbox: Go with the flow

En toen stond de pakketdienst ineens voor de deur met een heel leuk pakketje. Healthbox stuurde mij de box van deze maand, vol leuke en lekkere spulletjes. Ben jij nog niet bekend met dit concept, wil je meer weten over Healthbox of de inhoud van de box die ik ontving? Lees maar snel verder!


meer lezen 0 berichten

Tortizza for president!

Een makkelijk receptje dat een super goede vervanger is voor een van mijn slechtste favo gerechten, PIZZA! Op een dag was er iemand en die was zo slim om een gezondere versie van deze major cheat, Thank God. Ben jij benieuwd hoe je deze tortizzas maakt en welke toppings je kunt gebruiken? I will tell you! 


meer lezen 2 berichten

Havermout met banaan

Een ontbijtje dat je energie geeft en ervoor zorgt dat je honger voorlopig eventjes gestild is? Havermout it is! De combinatie met banaan maakt het nog net even beter, want wie houdt er nou niet van banaan?! YUM! Krijg jij ook al zin in je ontbijt van morgen? Lees dan snel verder!


meer lezen 6 berichten

Ontbijten met appeltaart

Appeltaart als ontbijt, is it too good to be true?

 

Heerlijk is dat, zo'n punt verse appeltaart. Al is het (helaas..) niet de beste keuze om in je dagelijkse voeding te verwerken. Gelukkig is daar een perfecte oplossing voor, havermout in appeltaart-style. Klinkt goed toch?! Lees snel verder voor dit super makkelijke en heerlijke receptje! 


meer lezen 0 berichten