Snacken met kikkererwten

Een gezonde vervanger voor een snack die wat minder verantwoord is. Deze heerlijke wannabe-borrelnootjes van kikkererwten zijn een goede vervanging voor wanneer je lekkere, hartige trek hebt, echt! Je kunt er precies de kruiden op doen die jij lekker vindt, maar ik vertel je ook mijn favoriet. Wil je deze kikkererwtjes eens een kans geven? Lees dan snel verder! 


meer lezen 0 berichten

Banaanpannenkoekjes

Snel, simpel en gezond, banaanpannenkoekjes. Heerlijk voor op de zondagochtend of als lunch. Deze pannenkoekjes van banaan en ei kunnen belegd worden met alles wat jij lekker vindt! Oja, wat ook nog handig is, deze pannenkoekjes zijn super makkelijk mee te nemen als heerlijke, gezonde snack! Krijg jij al honger? Lees snel verder!


meer lezen 1 berichten

Cacao & Coco bliss balls

Chocolade, who doesn't love it? Deze heerlijke snack-balletjes van dadel, havermout, kokos en cacao zijn top als verantwoord tussendoortje of zelfs voor op een feestje. Ben jij benieuwd hoe je deze pareltjes zelf kunt maken? Het is echt easy, geloof me! Check it out!


meer lezen 0 berichten

Mijn favoriete recept voor courgettesoep

Courgettesoep, heerlijk voor de zomer maar ook voor nu het wat minder warm is. Een snel, makkelijk maar top receptje voor iets wat je aan iedereen kunt voorschotelen. Voor zowel lunch, diner of als lekkere snack. Ben je benieuwd hoe ik altijd courgettesoep maak? Lees snel verder!


meer lezen 1 berichten

Healtbox: Go with the flow

En toen stond de pakketdienst ineens voor de deur met een heel leuk pakketje. Healthbox stuurde mij de box van deze maand, vol leuke en lekkere spulletjes. Ben jij nog niet bekend met dit concept, wil je meer weten over Healthbox of de inhoud van de box die ik ontving? Lees maar snel verder!


meer lezen 0 berichten