Breakout Run 2016

Op zaterdag 4 juni nam ik deel aan mijn aller aller eerste obstacle run, de Breakout Run in Schaijk. Ik zag er enorm tegenop, hardlopen is nou niet bepaald mijn ding. Gelukkig veranderde dit al snel toen we in 'onze cellen' stonden en kwam de gezonde spanning opdagen. Met een toffe groep mensen hebben we het enorm leuk gehad en ik heb ik ook maar meteen besloten dat ik er volgend jaar weer bij ben! Benieuwd naar een kleine sfeerimpressie mét aftermovie? Hier komt 'ie!


meer lezen 0 Berichten

Healthbox: In Love With Health

Vorige maand ontving ik van Healthbox hun vorige editie, deze maand stond de bezorger weer met een nieuwe box voor de deur, yay! Deze maand is het een box gevuld door Healthbox in samenwerking met Lisa van In Love With Health. Ben jij benieuwd naar de inhoud? Check dan snel deze review! 


meer lezen 0 Berichten

Review + win: Ruggengraat (gesloten)

Als je mij volgt via Instagram, weet je waarschijnlijk dat ik al een tijdje bezig ben met een coachingsprogramma van Ruggengraat. Ik ben gestart op 4 april en ben nu dus alweer bezig met week 8! Wil je weten hoe het mij bevalt en wat mijn mening is over Ruggengraat? I will tell you all about it! Oja, in deze blog vind je ook nog een leuke winactie… Snel lezen dus!


meer lezen 0 Berichten

Healtbox: Go with the flow

En toen stond de pakketdienst ineens voor de deur met een heel leuk pakketje. Healthbox stuurde mij de box van deze maand, vol leuke en lekkere spulletjes. Ben jij nog niet bekend met dit concept, wil je meer weten over Healthbox of de inhoud van de box die ik ontving? Lees maar snel verder!


meer lezen 0 Berichten

Jogha: Supernova Collection

Jogha heeft onlangs haar nieuwste collectie gelanceerd, de Supernova Collection, voor het voorjaar en de zomer van 2016. Zoals altijd ben ik weer compleet verliefd op de nieuwe printjes van mijn favo merk voor activewear. Ben jij benieuwd welke print ik al een plekje heb gegeven in mijn kast? Lees dan maar snel verder!


meer lezen 1 Berichten